Vineri, 2024-03-29, 11:09 AM
Ati intrat ca TRAINEE | Grupa "Oaspeţii"Bine ati venit TRAINEE | RSS




Principala | [Exemplu HTML]] - Forum | Profilul meu | Inregistrare | Iesire | Login

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Conostinte » HTML » [Exemplu HTML]]
[Exemplu HTML]]
FragMeData: Marţi, 2011-06-07, 1:55 AM | Mesaj # 1
LIEUTENANT
Grup: Administrators
Mesaje: 83
Premii: 2
Reputaţie: 2
Status: Offline
Dacă sunteţi a face afaceri pe Internet, luând în timp pentru a învăţa cum să design site-ul dvs. de web proprii şi scrie propriul cod HTML (hypertext markup language), va juca un rol major in succesul tau. Nu numai ca va învăţare HTML de codificare a vă oferi libertatea de a actualiza propriilor documente HTML, dar va salva, de asemenea, o mare parte din bani, ca va fi capabil să evite angajarea de un web designer profesionist.

Dacă sunteţi în căutarea pentru unele etichete HTML să-şi condimenteze site-ul dvs., aţi ajuns la locul potrivit. Veţi găsi o varietate de coduri HTML şi sfaturi pentru a vă ajuta de mai jos.

Cu toate acestea, înainte de revizuirea etichetele HTML, dacă sunteţi nou în HTML şi design site web, următoarea secţiune vă va ajuta la crearea unei pagini web HTML. Pentru informaţii suplimentare design web site-ul, asiguraţi-vă că nu rataţi articole de web design şi tutoriale în partea de jos a acestei pagini.

Crearea unui pagină HTML

O pagină web este creat folosind un limbaj numit, Hypertext Markup Language, mai bine cunoscut sub numele de cod HTML. Puteţi scrie propriul dvs. de codificare într-un editor de text simplu, cum ar fi Notă Pad, sau de a folosi un editor HTML, care va scrie codul pentru tine.

Coduri HTML, de asemenea, menţionate în continuare tag-uri HTML, sunt închise de mai mică decât (<) şi mai mare decât (>) între paranteze şi poate fi scrisă în litere de capital sau mai mică.

suportul de deschidere este urmat de un element, care este un browser de comandă, şi se termină cu paranteza de închidere.

size=2>
Un element poate fi, de asemenea, urmată de atribute, care sunt cuvintele care descriu proprietăţile elementului, şi instrui mai mult browser-ul.

size=2>
Atributele sunt cuprinse doar în etichetelor html de deschidere la dreapta elementului şi sunt separate de un spaţiu şi urmat de un egal (=), semnul.

Valoarea urmează semnul egal şi este inclus în ghilimele.

size=2>
HTML Document Codul Structura

Incepe sa scrie etichetele HTML prin crearea de aspectul documentului dumneavoastră de bază. Copiaţi şi inseraţi acest cod în textul dvs. sau editor HTML.

Code
<html>  
<head>  
<title>Your Page Title</title>
</head>  
<body>

This area will contain everything that will be visible through a web browser, such as text and graphics. All of the information will be HTML coded.

For a complete list of HTML codes, tags and examples, see the HTML chart below.

</body>  
</html>




------------------------------------------------------------------------
Copyright © FragMe
 
Forum » Conostinte » HTML » [Exemplu HTML]]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Certificat Web

Copyright © 2024 Acvila | Toate drepturile Rezervate.

                                                                                                                                         Designed by FragMe
Acest Site nu raspunde de Link-le care sunt postate si nici de Persoanele care Folosesc Programe Ilegale.
Video care sunt postate sau adaugate pe acest Site nu sunt Hostate de Acvila ci de Site-rile externe.
Toate drepturile acelor site vor fi adaugate pentru a nu face o Inegalitate. Cei care incalca Drepturile de autor sau Modificare acestora vor fi Pedepsiti conform Legi si a-l Site-lui .